Skip to content Skip to footer

Avast Software Assessment

Avast applications are a company that check this site out specializes in cybersecurity. It is actually headquartered in Prague, Czech Republic and has been in business for nearly 3 years. Since its invention, it has become among the largest computer…

Read more

Shenjat dhe simptomat e tubave fallopianë të bllokuar

Shenjat dhe simptomat e tubave fallopianë të bllokuar

Tubat e bllokuar Fallopian janë një shkak i mundshëm i infertilitetit të femrës. Zakonisht nuk ka simptoma, por ka disa faktorë rreziku që mund të rrisin mundësinë e zhvillimit të gjendjes. Termi mjekësor për një tub të bllokuar Fallopian është okluzioni tubal.

Tubat Fallopian janë tuba muskulorë që janë të veshura me struktura delikate të ngjashme me flokët. Këto "qime" funksionojnë në të dy drejtimet; duke ndihmuar një vezë për të udhëtuar nga vezoret poshtë në bark (mitër) dhe duke ndihmuar spermën të udhëtonte nga barku.

Read more

15 načina za sprečavanje trudnoće

15 načina za sprečavanje trudnoće

Uključujemo proizvode za koje smatramo korisnim za naše čitatelje korisne. Ako kupujete putem veza na ovoj stranici, možemo zaraditi malu komisiju. Evo našeg procesa.

Ljudi koji su seksualno aktivni i žele izbjeći trudnoću trebaju biti svjesni njihovih opcija kada je u pitanju kontrola rađanja. Na raspolaganju su mnogo vrsta kontracepcije koja će vam pomoći u izbjegavanju trudnoće. Međutim, jedina potpuno pouzdana metoda za izbjegavanje trudnoće suzdržava se od seksa.

Read more

Dawson Hall 305 Sanford Dr. Athens, GA 30602

Student Center: 706-542-4847